Novinky
07.02.2012 20:02
Degustace vín vinařství Rakvice
na měsíc březen plánovaná akce degustace vín vinařství Rakvice
takže několik málo slov o degustaci vín, o pravé degustaci vín, protože březnová akce je pravém v slova smyslu prezentace vinařství.
Degustace vína - Degustovat neznamená pít
Smyslem degustace vína je senzorická – smyslová...
—————
06.02.2012 08:41
Turnaj v karetní hře WHIST
další akcí kterou pro hosti vinárna Kafka pořádá je turnaj ve WHISTU
a to dne 25.února 2012 od 9:00 hodin dopoledne.
WHIST je stará karetní hra pro čtyři hráče, předchůdcce BRIDŽE.
WHIST je zdvihová karetní hra, která se hraje s jedním balíčkem francouzských hracích karet. Vznikla...
—————
05.02.2012 10:47
Blogg o výstavě pana Zdenka malíře a sochaře
Vážení příznivci a přátelé vinárny Kafka
navštivte blogg o výstavě grafických listů pana Zdeňka, který se tak dobře stará o naše hrdla v již zmíněné vinárně Kafka.
odkaz na stránky
zdenkgraficklisty.blogspot.com/
Předem všem děkujem za návštěvu stránek pana Zdenka
—————
04.02.2012 08:36
Páteční autorské čtení poezie Hannah Haller
za doprovodu kytary Oťas Kolben Klodner
Oba protagonisté byly častokrát během vystoupení odměněny potleskem. Zájem o veřejné čtení byl veliký ani dvojnásobná kapacity vinárny Kafka by nestačila. Součástí večera byla menší výstava obrazů pana Zdeňka. Vystavené grafiky zůstanou...
—————
31.01.2012 19:02
Pár slov o kvalitních destilátech
Začali jsme nejprodávanějším bourbonem Jim Bean , zavítali jsme do sladké Francie a to na Cognac , a naše malé cestování jsme zakončily v sluném Mexiku Tequily
—————
30.01.2012 13:19
Vhodná vína k jídlům
Jako příklad k našemu kvalitnímu Chardonnay
tvrdé a polotvrdé sýry holandského typu - Gruyere, Beaufort, eidam, gouda...
tvrdé ovčí a kozí sýry - Pecorino, Manchego, Picodon …
další příklady najdete v dokumentu, který je volně ke stažení na stránce
—————
30.01.2012 09:35
Slivovice výroba
Přidali jsme pár slov o kvašení, pálení a celém postupu vzniku tak zvané
domácí slivovici
Medová slivovice - lék
4 díly slivovice, 1 díl dobrého medu.
Med se nahřeje, aby trochu tekl. Do lahve odměřím 4 díly slivovice, doleji nahřátým medem, uzavřu, lahev položím a občas ji překulím, aby...
—————
29.01.2012 18:58
Míchané nápoje se základem vína
Několik receptůr s obsahem vína, mohlo by najít uplatňení při Vašich různých domácích oslavách
Míchané nápoje s obsahem vína.docx (16,3 kB)
—————
26.01.2012 16:13
Mohlo by se hodit
Budeme se snažit občas Vám zde vložit nějaké zajímavosti ať už z gastronomie, kulinářství nebo recepty.
—————
25.01.2012 20:33
Napište nám!
Líbilo se Vám u nás, nebo máte naopak připomínky k našim službám? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cenné podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší odměnou naší práce.
—————
Diskusní téma: mohlo by se hodit
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
Anketa
Jak často jste navštívily tyto stránky
Pouze poprvé (47)
Jsem stálý návštěvnice/návštěvník (11)
Velmi často (9)
Málo až nepravidelně (11)
Celkový počet hlasů: 78
Novinky, máte zájem o nějaké téma, prosím sdělte nám ho.
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.